Cursussen Ontspannen Bevallen

De zwangerschapscursussen van Natuurlijk Begin volg je samen met je partner en zijn praktisch, concreet en positief! Uitgangspunt is dat bevallen gezond, normaal en veilig is. En dat jullie op basis van objectieve, realistische informatie goed voorbereid zijn en zelf jullie eigen keuzes maken. Ongeacht of je thuis of in het ziekenhuis wil gaan bevallen.

Jullie leren veel over het verloop van de bevalling en wat je lijf zelf al allemaal doet om jullie kindje geboren te laten worden. Dat is namelijk heel veel! We doen eenvoudige, praktische oefeningen waarin je leert hoe je je hieraan over kan geven en hoe je hierin mee kunt bewegen zodat jullie kindje op een zachte, rustige manier geboren wordt. Gericht op ademhaling, houdingen, ontspanning en massage.

Verder krijgen jullie informatie over alle opties en mogelijkheden rondom de bevalling en over de organisatie van de geboortezorg. Wat kunnen jullie verwachten? En wanneer en waarin kunnen jullie zelf keuzes maken?  Jullie krijgen bovendien tips hoe jullie de geboortewensen het best kenbaar maakt.

Omdat je bevallen nooit alleen doet, leer je ook wat voor je baby belangrijk is tijdens de geboorte, direct daarna en in de eerste periode. Als partner heb je tijdens de bevalling een geheel eigen, andere rol en ook daar word je in de cursus goed op voor bereid.

Voor meer informatie over de groepscursussen: Cursus Ontspannen Bevallen.
Meer informatie over de Cursus Bevallen aan huis: privéles.

Advertenties